Schooluren

's Morgens opent de school haar deuren om 8u15. Kinderen kunnen ervoor terecht bij Oscar Pluis, de gemeentelijke opvang. De begeleiders brengen de kinderen zelf naar school. Ook na school komen zij de leerlingen, die naar de opvang gaan, ophalen. Er is een vlotte samenwerking tussen Oscar Pluis en de school. Zo spraken we bv. af dat, in geval van regen, de kinderen de wandeling naar de opvang niet maken en zij op school blijven. Ouders worden dan verwittigd via een nota aan de deur.

De school voorziet zelf ook studie voor de leerlingen van het 4e, 5e en 6e leerjaar vanaf de 2e week vanaf oktober. Vanaf dit schooljaar is er ook de mogelijkheid tot het volgen van initiatielessen basket op dinsdag meteen na schooltijd.

Voormiddag:

- 8u15: de school gaat open

- 8u35: start lessen

- 10u15: pauze/speeltijd

- 10u30: start lessen

- 11:45 middagpauze (op woensdag tot 11u20)

Namiddag:

- 12u45: de school gaat terug open

- 13u: start lessen

- 14u40: pauze/speeltijd

- 15u45: einde schooldag (op vrijdag tot 15u)

Na school:

-  Leerlingen die om 16u niet zijn opgehaald en ingeschreven zijn in de gemeentelijke opvang Oscar Pluis gaan mee naar de opvang.

- Er is studie op maandag en/of donderdag voor de leerlingen van het 4e, 5e en 6e leerjaar.

- Op dinsdag meteen na school zijn er wekelijks basketbalinitiatielessen in samenwerking met de basketbalclub BJM-Gembas.