Moederdag: Lentewandeling voor kleuters en hun mama

Moederdag: Lentewandeling voor kleuters en hun mama

Vanaf vandaag 6 mei kunnen onze kleuters en hun mama een mooie lentewandeling maken met allerlei "liefdevolle opdrachtjes". 

Vind hier het plannetje en meer info.

Zondag is het moederdag, de dag waarop we onze mama's graag in de bloemetjes zetten. Normaal leren we onze kleuters een versje aan en knutselen we iets moois in de klas. Jammer genoeg kan dit nu niet. Dus gingen we op zoek naar een alternatief. De kleuterjuffen werkten een mooie wandeling uit van 4 km die de mama met haar kleuter kan doen. Papa mag uiteraard ook mee. Onderweg zijn er meerdere "liefdevolle" opdrachtjes

Hierbij vindt u een plannetje van de wandeling met aanduiding van de plaatsen waar een opdracht voorzien is. Er is geen begin- en eindpunt. U kan dus de wandeling om het even waar starten. Neem zeker ook uw smartphone mee om hier en daar een QR code bij de opdrachten te kunnen inscannen. 

Om te vermijden dat te veel gezinnen elkaar zouden ontmoeten, kan u de wandeling maken vanaf vandaag 6 mei tot en met zondag 17 mei.  Dat geeft iedereen de tijd en de ruimte om de wandeling te maken. Mogen we vragen om niet met andere gezinnen af te spreken, de nodige afstand te bewaren en niet op bankjes te gaan zitten? Dank!

 

Plan wandeling

 

Tot slot... een heel fijne moederdag voor alle onze mama's komende zondag!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het kleuterteam en de directie
Galatea Goudeseune