Hoe schrijf ik nu mijn kind in?

Hoe schrijf ik nu mijn kind in?

Inschrijvingen met fysiek contact zijn nu niet mogelijk. Ontdek hier hoe u uw kind toch reeds kan inschrijven. Een rondleiding of gesprek achteraf blijft uiteraard steeds mogelijk. 

 

 

Beste ouder, 

 

Wij hadden op 19 maart een openklas gepland met mogelijkheid tot inschrijven. Van enkele ouders krijgen we nu de vraag hoe er nu toch kan ingeschreven worden. Indien u keuze voor onze school reeds was gemaakt en u wil uw kind al graag inschrijven kan dit nog steeds. De inschrijvingsdocumenten kunnen wij u doormailen of vindt u ook terug op de website. 

Ga naar in het hoofdmenu naar "Praktisch" en onder "Downloads" vindt u de juiste inschrijvingsdocumenten. Ook helpen wij u graag telefonisch, mail of videochat bij het invullen van deze documenten. Indien u geen printer voorhanden heeft, kunnen we de inschrijvingsdocumenten versturen per post.

De inschrijvingsdocumenten mag u dan ingevuld en ondertekend in de bus van de school doen of opsturen. Nadien krijgt u van ons een bevestiging van de inschrijving via mail. Eens de crisis wat is gaan liggen en de scholen gaan terug open, leiden wij u nog steeds graag rond doorheen onze school en nodigen we u graag nog eens uit voor een gesprek, ook al is de inschrijving administratief al in orde. 

In geval van vragen, aarzel alvast niet om contact met ons op te nemen op 0497 46 22 51 of directie.medardus@op-weg.be.

Met vriendelijke groeten,

Galatea Goudeseune

Directeur Onze School